Har du nogensinde tænkt over, hvad det kræver at være teststrikker?

Jeg har faktisk aldrig teststrikket for en designer fordi:

1) Jeg har altid tænkt, at min strikketid var alt for begrænset, og at jeg som småbørnsramt simpelthen ikke ville kunne overholde en deadline.

2) Jeg har også altid tænkt, at jeg sikkert ikke var dygtig nok (!)

Nu er jeg selv strikdesigner, og jeg skal love for, at jeg værdsætter de dygtige strikkere, som hjælper mig ved at teststrikke. Jeg har for nyligt sendt Sweet Valentine til teststrik, og jeg har Spring Hunter og Leafed på vej. Og så slog det mig, at der måske går nogle dygtige mennesker rundt med en teststrikker i maven, som tænker, at de enten ikke er dygtige nok, eller….ja…måske bare ikke helt ved, hvad det kræver?

Nedenfor har jeg derfor indsat lidt af den tekst, som jeg sender til teststrikkere sammen med opskriften:

Kære XX

Tak fordi du vil hjælpe mig med at teste og forbedre min opskrift!

Du må gerne kigge på målene og vurdere, om de er fornuftige. Hvis du tænker, størrelserne er helt ved siden af, må du gerne melde tilbage, så jeg kan foretage evt. rettelser, inden du bruger strikketid.

Jeg vil gerne bede dig om at følge opskriften slavisk, samt notere hvis der er fejl, både ift. beregninger eller ufuldstændige beskrivelser. Du må også gerne notere, hvis du mangler informationer, billeder eller instruktionsvideoer.

Hvis der er noget, du ikke forstår i opskriften, vil jeg bede dig kontakte mig, inden du fortsætter. Hvis det er uklart for dig, er det også uklart for fremtidige strikkere, og det er vigtigt, at jeg får det at vide. Jeg modtager også gerne forslag til andre teknikker eller bedre/pænere løsninger.

Jeg vil meget gerne have nogle gode billeder af det endelige produkt. Husk at det skal være billeder, som du er indforstået og har det godt med bliver lagt på Internettet. Det må gerne være billeder, hvor man kan se ansigt eller krop, men det behøver det ikke at være.

Hvis du har en profil på de sociale medier, vil jeg gerne have lov til at referere til den, men kun hvis du bekræfter, at det er OK. Det vil selvfølgelig være rart for mig, hvis du har lyst til at lægge noget op på din egen profil og tagge mig, men jeg forventer det ikke.

Jeg glæder mig til at høre om din oplevelse med min opskrift!

Jeg søger altid at bruge både erfarne og mindre erfarne strikkere, for de kan noget forskelligt. Den første gruppe kan f.eks. hjælpe med forslag til bedre eller pænere løsninger, og den anden gruppe gør mig opmærksom på, hvad jeg skal forklare (bedre). Mine strikkeopskrifter er jo henvendt til både erfarne og mindre erfarne strikkere, så det giver mening at strikkere på forskellige niveauer også teststrikker.

For øvrigt er jeg altid på udkig efter dygtige teststrikkere, så du er velkommen til at kontakte mig, f.eks. ved at skrive til hello@handsonknits.com

Skriv en kommentar!

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.