Øhhhh, hvorfor skulle jeg gide at være teststrikker?

Lige for tiden er der virkelig gang i udviklingen af nye designs i min enkeltdames-virksomhed, og det giver også travlhed hos mine dygtige teststrikkere.

Jeg er dybt taknemmelig for deres store arbejde og engagement, og de hjælper mig både med at forbedre mine designs og med at udvikle mig som designer.

I den forbindelse slog det mig pludselig, at jeg faktisk ikke helt ved, hvorfor nogen har lyst til at hjælpe mig ved at teststrikke mine designs? Så jeg har spurgt nogle af mine teststrikkere.

Det har været sjovt, interessant og berigende at høre deres svar, og jeg kan relaterede til dem alle. Nedenfor kan du læse nogle af deres svar, og hvem ved, måske det giver dig lyst til selv at blive teststrikker for mig eller en anden?

  • Det er spændende og sjovt at bruge sin strikketekniske kunnen til at udvikle og forbedre et design
  • Strik er et fantastisk håndværk, og det er dejligt at være del af dets fortsatte udvikling og forfinelse i bred forstand, f.eks. ved at sparre designere i deres arbejde
  • Det føles godt og skaber stolthed at være udvalgt til at teststrikke. For det betyder jo, at en designer har tillid til én som strikker
  • En dygtig teststrikker er med til at skabe gode opskrifter, som igen kan være med til at gøre andre strikkere endnu dygtigere
  • Det hjælper mig til konstant at udvikle mig som strikker, fordi jeg som teststrikker bevæger mig uden for min strikketekniske komfortzone og opdager mønstre, teknikker, emner og garner, jeg ikke selv havde fundet
  • Jeg lærer nye spændende mennesker at kende, og så er det hyggeligt at møde designere og have tættere kontakt
  • En fordel ved at blive udfordret som teststrikker er, at man altid har mulighed for at få sparring/hjælp med opskrifter, som er lidt sværere end dem, man normalt strikker. Det gælder især, når man ikke er en erfaren strikker

Jeg er altid på udkig efter dygtige teststrikkere, så du er velkommen til at kontakte mig, f.eks. ved at skrive til hello@handsonknits.com. Er du i tvivl om, hvad det kræver, så kan du læse mit blogindlæg om, hvad jeg værdsætter hos en dygtig teststrikker.

Skriv en kommentar!

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.