Jeg elsker farver!

Jeg har altid rejst meget, og jeg har bl.a. brugt en del tid i Latinamerika, hvor farveglæden er stor.

Derfra har jeg dejlige minder om glade mennesker i glade farver i glade solstråler – og en glad smag af mojito!

Min guatemalanske mand kom til Danmark i en neongrøn polo-shirt - midt i den danske sommerregn for 13 år siden. Kort efter konstaterede han tørt, at det var lidt mærkeligt, at de dér danskere, som bor i et land, hvor det mestendels er mørkt eller regnvejr, er så glade for grå, brun, sort og beige.

Jeg manglede et godt svar!

Herhjemme har vi farver på alle vægge, og min mand har lært mig ikke at hænge sig i detaljer såsom, hvorvidt to farver passer sammen. Hans farvemod imponerer mig konstant, og den skal bestemt ikke forveksles med manglende farvesans.

Hvis du vidste, hvor mange timer vi har brugt på farveprøver og forhandling, inden vi lykkedes med at få valgt de farver, som nu pryder vores vægge; gul, grøn, blå og lilla. Stærke farver blandet med en tilpas mængde af hvid.

Jeg kan godt se det smukke i douche farver, men jeg er lidt utålmodig af natur, og jeg har et ekstremt højt energi-niveau, som ligesom ikke rigtig fungerer med de der afdæmpede farver.

Energien i stærke farver matcher mit temperament langt bedre, og jeg elsker mættede og højtråbende farver, som heldigvis også er glade for mig!

Når jeg kigger på mit hjem og min (strikkede) garderobe, kan jeg godt se, at det stritter lidt. Men sådan er jeg jo – den ene dag er jeg rød, den anden dag er jeg…..en stærk rød!

Hvilke farver er du mon?

Skriv en kommentar!

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.