Lidt om Hands-on Knits og kvinden bag strikkeopskrifter til mænd!

Mine ynglingskunder?

Mænd, der strikker – men andre med hang til lækkert håndstrikket herretøj, fantastisk pasform, spændende teknikker og bæredygtige kvalitetsgarner er også velkomne.

Min mission?

Jeg tror på, at denne verden har brug for fedt håndstrik til mænd. Du ved, strik som tager tid at lave, og som får den stolte bærer til at føle sig lige så lækker, som han er!

Hvad får du?

Eksperimenter med strikketeknikker og bæredygtige garner; farveglæde; fede designs; passion for god pasform!

….huskede jeg at skrive, at jeg selv laver mine instruktionsvideoer, som der er link til i opskrifterne?.....og at jeg gør mig stor umage med at beskrive, hvordan du kan tilpasse mønsteret til netop DIN krop?

Nåeh, ja, og så donerer jeg 10 % af overskuddet til projekter, der arbejder for mænds rettigheder – det syntes jeg lige, at du skulle vide!

Fun Facts

 • Jeg har 4 brødre: 2 storebrødre og 2 lillebrødre, som også er større end mig. NEJ – de har aldrig behandlet mig som en prinsesse, men de har gjort sig umage med at lære mig betydningen af at kunne bande, slås og få buksevand. Jeg elsker dem alle 4, og jeg er lykkelig for, at vi ikke længere bor sammen
 • Som teenager var mit største ønske at blive redningshelikopterpilot. Jeg ringede til Flyvestation Værløse for at undersøge adgangskravene. Her fik jeg fat i en venlig mand, som fortalte mig, at kvinder ikke er egnede som piloter, da de er svage i logisk tænkning. Det vidste de heldigvis ikke på universiteterne, så jeg reddede mig en uddannelse alligevel
 • Jeg er ret vild med mænd, altså på den måde, at jeg føler mig mærkeligt tryg og tilpas, når jeg er sammen med mænd. For at være ærlig, så synes jeg, at mænd er ret fantastiske. Der er sikkert en god forklaring på hvorfor
 • Min far viste mig, at mænd kan græde, og mine forældre lærte mig, at køn aldrig – ALDRIG, må være en hæmsko. Det har vistnok givet dem en del søvnløse nætter, at jeg måtte det samme som mine brødre
 • Som teenager yndede jeg at gå i klassiske herreveste - det gør jeg stadig. Og så drømmer jeg om den dag, jeg vågner op og finder ud af, at jeg ser pissegodt ud med Sixpence - sandsynligheden for at det sker, svinder med årene

Classic Facts

 • Jeg læser strikdesignuddannelsen på Københavns Professionshøjskole og er netop begyndt på sidste semester
 • Jeg brænder for miljø, menneskerettigheder og menneskelig udvikling, hvilket forklarer de næste punkter
 • Jeg har en kandidatgrad i Internationale Udviklingsstudier og Antropologi fra Københavns Universitet og RUC
 • Jeg har en mastergrad i menneskerettigheder fra Essex Universitet
 • Jeg ville ønske, at jeg havde en ph.d. grad i mænds rettigheder
 • Jeg har siddet i bestyrelsen i det danske FN-forbund
 • Jeg har rejst meget og arbejdet med menneskerettigheder i Ecuador. Og så har jeg været udstationeret for Folkekirkens Nødhjælp i Guatemala. Det var her, jeg mødte min guatemalanske mand, som nu bor i Danmark. Når jeg taler om ham, siger jeg gerne, at han er en menneskelig Bobcat. Hvis du gider at læse sidste punkt med, forstår du hvorfor
 • Jeg bor med én mand og to børn på Frederiksberg
 • Vi har en nyttehave på 200 m2 i Lyngby. Ude i haven fornøjer min mand sig med at køre trillebører fyldt med hestemøg, jord, kompost og børn. Han er kendt for at være den eneste i nyttehave-fællesskabet, som kan køre en 2-hjulet Randersbør med 7 sorte affaldssække med hestemøg. Er du klar over, hvad massefylden på hestelort er? Nå, ikke? Så er du nok ikke selvforsynende haveejer, men jeg kan give dig nogle cirkatal: 1.000 liter = 1 kubikmeter = 600 kg. Sagde du Tarzan?

Hvis du vil vide mere, kan du f.eks. læse min opdaterede 'om'-side.

Skriv en kommentar!

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.