Vidste du, at mine yndlingskunder er mænd der strikker?

Jeg kan huske 1. gang, jeg så en mand strikke. Det var i min lokale strikkeklub for ca. 10 år siden. Vi var en røvfuld snakkende kvinder, som mødtes hver uge for at strikke sammen.

En helt almindelig tirsdag aften i København sad han der så – stille og roligt med hamp garn og arbejdede. Faktisk strikkede han ikke – han hæklede. Men det fandt jeg først ud af senere.

Indtil da havde jeg forbundet håndstrik med kvinder. Man kan vist roligt sige, at jeg var temmelig uvidende – ligesom mange andre. Realiteterne er jo, at rigtig mange mænd strikker, og flere kommer til hele tiden. Nogle af dem tør endda sige offentligt, at de strikker. Og flere og flere strikker også uden for hjemmets 4 trygge vægge.

Jeg er stille og roligt gået fra at synes, at mænd der strikker er ’noget eksotisk noget’ til at synes, at ’det er normalt’, og til ligefrem at blive glad i låget når jeg ser #MændDerStrikker

Samtidig har min lille designvirksomhed bevæget sig fra ’strik til damer’ og ’damer der strikker’ over til ’strik til mænd’ og ’mænd der strikker’ Det giver mening og føles rigtigt i hele kroppen.

Jeg er vild med jer, og jeg vil så gerne lære jer at kende og lave opskrifter til jer, som I både har lyst til at strikke og til at gå med.

Så når jeg beder om jeres mening, så er det fordi, jeg gerne vil kende den.

Jeg laver strikkeopskrifter til mænd, og jeg kan ikke selv mærke, hvordan en gylp skal sidde.

Så når jeg spørger jer, hvad I synes, så er det fordi mine designs er til jer, og jeg vil gerne udvikle dem sammen med jer.

Lets Rock The World Of Men's Hand Knitted Fashion

Skriv en kommentar!

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.